Naša zgodba


 

Narejeno iz bambusa. Okolju prijazno. Ekološko.

 

V današnjem, hitro spreminjajočem okolju, imamo srečo, da nam narava ponuja »zeleno« izbiro tudi za izdelke, ki jih nujno potrebujemo v vsakdanjem življenju. Bambus, kot najhitreje rastoča rastlina na zemlji, predstavlja obnovljivi vir, ki s svojimi pozitivnimi lastnostmi prispeva k ohranjanju našega ekosistema. Bambus zato upravičeno imenujemo alternativni vir prihodnosti.

 

Veseli smo, da Vam lahko ponudimo NOVO alternativo! Naši izdelki so narejeni iz bambusa in ponosni smo na dejstvo, da za izdelavo naših izdelkov ni bilo posekano niti eno samo drevo.

 

Danes si ne znamo predstavljati življenja brez toaletnega papirja. Na tržišču je ogromno različnih blagovnih znamk le tega - vsem pa je skupno to, da so narejeni iz dreves. Z ekološkega vidika to pomeni, da se za proizvodnjo toaletnega papirja na letni ravni poseka več kot 1,5 milijonov dreves. Ste se kdaj vprašali kako bo, če posekamo vsa drevesa? Dejstvo je da so nujno potrebni alternativni, okolju prijazni viri. Za vas smo zato izdelali Bamoboo toaletni papir, narejen iz bambusa, za njegovo izdelavo ni bilo posekano niti eno samo drevo! Težko si tudi predstavljamo gospodinjska opravila brez uporabe papirnatih brisač. Priznati moramo, da porabimo in zavržemo gore papirnatih brisač. Dejstvo je, da dnevno zavržemo 3.000 ton odpadnih papirnatih brisač (po podatkih Ameriške okoljske agencije).

 

Mi Vam ponujamo REVOLUCIONARNO alternativo. Bamboo pralne brisače so narejene iz bambusa, po uporabi pa jih ne zavržemo, temveč jih preprosto speremo in ponovno uporabimo. Ena rola Bamboo pralnih brisač lahko nadomesti 6 mesecev uporabe papirnatih brisač, s tem pa se zmanjšajo gore odpadkov.

 

Naredimo nekaj dobrega za naše okolje, zmanjšajmo količino odpadkov, ohranimo gozdove in planet za prihodnje rodove. IZBERIMO ZELENO. Ponosni smo, da z uporabo naših izdelkov prispevamo k bolj zdravemu, okolju prijaznemu življenju in lepši prihodnosti našega planeta in prihodnjih rodov.

 

 

 

BAMBOO toaletni papir in BAMBOO pralne brisače sedaj na voljo tudi v Sloveniji.